Wij vragen tafels vanaf 5 personen om een menu te kiezen.
Om organisatorische redenen kunnen we onze gerechten niet aanpassen aan aangepaste dieetvereisten.
Als u echter allergisch bent aan of intolerant voor bepaalde ingrediënten in onze gerechten, laat ons dit dan weten bij de reservatie. We doen er alles aan om hier rekening mee te houden.
Bij voorbaat dank voor uw begrip.
Voorgerechten
Gebakken Foie Gras van bij ‘Castaing. Met witlof en Melanosporum-truffel. / € 45
Ravioli van kreeft. In zijn ‘favoriete’ saus, met een coulis van seizoenskruiden / € 38
Ravioli van olijven. Crème van parmezaan met rozemarijninfusie en olijfolie van Baux (Veggie) / € 28
Hoofdgerechten
Hart van kalfswezezerik. Op de wijze van de chef, gesmoord, sterke jus met Melanosporum-truffel. / € 45
Kreeft. Op ‘Mère Brazier’-wijze (2 personen) / € 75
Kip uit de Bresse. Volledige kip op ‘Mère Brazier’-wijze. Op voorhand reserveren (2 personen) / € 125
Wilde natuurlijke tarbot. Op de wijze van de chef, gekonfijt in boter / € 48
De kazen van Samson
Kaasschotel. Van Vincent Verleyen, meester-verfijner uit de Samsonvallei. / € 15
Desserts
Dame-blanche. Warme chocoladesaus, à la minute bereid vanille-ijs / € 14
‘Pieds dans le plat’ pannenkoeken. Als in een Franse komedie / € 16
Baba rhum, vanillevlamousse, gekonfijte ananas / € 14
Voor eventuele wijzigingen in onze menu’s worden extra kosten in rekening gebracht. Bedankt voor uw begrip.
Menu « Authentie »
Menu : € 90,00 Wijnforfait : € 45,00
/ Per volledige tafel. /
Sint-Jacobs uit Dieppe
net gesnackt, een knipoog naar de Alsace. / € 38
Tarbot
gekonfijt met halfgezouten boter, mosselensap met tomaat en lichte curry.
Gekonfijte eendenbout
in ravioli, seizoensgebonden paddenstoelen. / € 38
Hazenrug
vlaamse rode kool, Harlekijnsaus. /€ 48
Verloren brood
winterfrisheid, ananas en kokosnoot. /€ 14
“Table d’hôte” menu
(Per volledige tafel) € 200
Menu van acht gangen op basis van het authentiek menu, aperitief en mise en bouche, wijnen, koffie en zoete hapjes
Menu «Traditioneel» (menu Touring)
ALL-IN* : € 110,00 Zonder drank : € 70,00
*Aperitief van het huis, bijhorende wijnen, water en koffie inbegrepen.
/ Per volledige tafel. /
Huisgemaakte cocktail “Les Pieds dans le Plat”
Vangst van de dag
« zuurkool », citroenboter uit Nantes.
Gekonfijte eendenbout
in ravioli, seizoensgebonden paddenstoelen. / € 38
Hertenstoofpot
in mousserende parmentier « Les Pieds dans le Plat » / € 34
Sint-Nicolas
variatie van clementines, speculoos en chocolade. / € 14
Mokka met zoete hapjes.